A patra licitaţie – Staţia de tratare

Societatea S.C. Apa Târnavei Mari S.A., conform programarii, a organizat pe data de 15 iunie sedinta de deschidere a ofertelor pentru primul contract de lucrari, care se va desfasura în cadrul proiectului de extindere si reabilitare a infrastructurii de apa si apa uzata din zona de N-E a judetului Sibiu.
Este vorba despre primul contract de lucrari de proiectare si executie pentru reabilitarea statiei de tratare din municipiul Medias. Contractul are termen de executie aproximativ 24 de luni, iar valoarea estimativa este de 15 milioane lei, pretul fiind fara TVA.

„Pâna la data limita stabilita, doar 2 ofertanti au depus ofertele, ambii fiind constituiti din asocieri de doi, sau patru operatori economici nationali si internationali. Va urma o perioada de 20 zile pentru stabilirea ofertantilor calificati si pentru evaluarea propunerilor tehnice si financiare depuse de catre acestia.” a declarat dl. Vasile Dinca, manager proiect din cadrul societatii.

De asemenea, societatea informeaza opinia publica cu privire la demararea lucrarilor pentru urmatoarea licitatie, care va fi cea mai mare din cadrul proiectului.

„Urmatorul contract de lucrari  de proiectare si executie pentru reabilitarea statiei de epurare Medias, va avea sedinta de deschidere pe data de 29 iunie. Valoarea contractului este de aproximativ 60 milioane lei, pretul fiind de asemenea fara TVA, iar perioada de executie este de 33 de luni. Pentru semnarea acestui contract ne asteptam la un interes major din partea ofertantilor.” a mai adaugat dl. Vasile Dinca.

Medias, 16 iunie 2009
Carina Man, specialist relatii publice