Grafic de citire index în Mediaș

Citirea contoarelor / repartitoarelor din Mediaș se face eșalonat, după cum urmează:

BLOCURI – perioada 15 – 22 din fiecare lună;
CASE – perioada 23 – ultima zi a fiecărei luni.

Citire repartitoare apartamente și contor general bloc

Având în vedere prevederile legale referitoare la distanțarea socială, dar și pentru protejarea utilizatorilor serviciilor de alimentare cu apă și canalizare precum și a personalului propriu, societatea Apa Târnavei Mari nu preia citiri de index din interiorul apartamentelor dumneavoastră.

Preluăm  citirea indexului de pe contorul general al blocului, precum și contoarele individuale acolo unde există separări, în fiecare lună, în perioada 15 – 22.

Pentru o facturare cât mai precisă dumneavoastră aveți posibilitatea să ne transmiteți indexul de pe repartitoarele din apartamente. Pentru clienții care nu ne transmit indexul contoarelor vom factura un consum estimat, conform datelor existente în baza noastră de date, urmând ca în momentul în care condițiile ne vor permite și vom avea acces pentru citiri de index în apartamente, să facem regularizarea consumului de apă.

Citirea contoarelor de la CASE

Se face o dată la trei luni, pe fiecare stradă, de către angajații Apa Târnavei Mari.

Inserați numele străzii dumneavoastră pentru a vedea lunile în care se face citirea indexului:

Transmitere index autocitire:

Clienții din Mediaș au posibilitatea ca în perioadele indicate (blocuri 15 -22 ale lunii și case 23 – ultima zi a lunii) să ne transmită autocitire. Puteți să ne transmiteți indexul de pe contoare / repartitoare:

    • prin intermediul Contului de client;
    • prin e-mail: relatii.clienti@apatarnavei.ro  sau  transmitere.index@apatarnavei.ro
    • la numărul de telefon 0269 / 845919, urmând indicațiile audio legate de zona de domiciliu (ascultați mesaj sonor – când vi se indică apăsați Tasta 2 pt. Transmitere index – ascultați mesaj sonor – când vi se indică apăsați Tasta 1 pt. Zona Mediaș – când vi se indică apăsați Tasta 1 pentru Zona de case și Tasta 2 pentru Zona de blocuri – și apelul este preluat de un operator).