Ziua Mondială a Apei 2010

pict0120Operatorul regional de apă şi apă uzată S.C. Apa Târnavei Mari S.A. a sărbătorit a treia ediţie a  Zilei Mondiale a Apei.
Anul acesta sub motto-ul  „Apă curată pentru o lume sănătoasă!”, compania de apă S.C. Apa Târnavei Mari S.A.  a sărbătorit evenimentul printr-un concurs de desene  dedicat elevilor din ciclul primar, din municipiul Mediaş.

Ceremonia de premiere a celor mai originale şi creative desene a avut loc în cursul zilei de 22 martie la Biblioteca Municipală „St. L. Roth”. La ceremonie au fost prezenţi dl. Director General al companiei de apă, Virgil Bucşe, dl. Primar Teodor Neamţu în calitate de  Preşedinte al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Apa Târnavei Mari”, dna Director Executiv al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Apa Târnavei Mari”, dl. Director Comercial Gheorghe Popovici şi dra Director Economic Gabriela Făgăraşan din cadrul companiei de apă.

În final au fost premiaţi 28 de elevi cu cadouri educative şi personalizate. De asemenea  au fost premiate cadrele didactice care s-au implicat în cadrul concursului.  Cu desenele elevilor desemnaţi câştigători s-a întocmit o broşură, care a fost distribuită elevilor, iar desenele acestora vor fi postate la biroul de relaţii cu clienţii al companiei, din sediul său administrativ de pe str. Gravorilor nr. 2 A.

În urma ceremoniei de premiere, angajaţii societăţii au împărţit în Piaţa Corneliu Coposu umbrele şi pliante din partea societăţii, pentru a conştientiza populaţia cu privire la importanţa apei şi la Ziua Mondială a Apei.

Departamentul Relaţii Publice
Mediaş, 23 martie 2010