Remediere avarie conducta ransport apă, strada Stadionului, 06.11.2022

REACTUALIZARE (07.11.2022 ora 20.35) : Ne pare rău să anunțăm, dar în ciuda eforturilor depuse, din cauza dificultății intervenției suntem nevoiți să prelungim sistarea furnizării apei potabile în zonele anunțate, până mâine dimineață la ora 10.00. Lista străzilor afectate se regăsește în anunțul anterior. Din nou, ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere, asigurându-vă că facem tot ce se poate pentru reluarea cât mai rapidă a furnizării apei potabile !

REACTUALIZARE (07.11.2022, ora 12.30): Din cauza complexității intervenției, sistarea furnizării apei anunțată ieri seară, pe străzile și în zonele precizate, se prelungește până la ora 20.00. În plus, furnizarea apei va fi sistată între orele 14.00 – 20.00 și pe străzile: Hula Baznei, Hula Nouă, Dealul Cucului, Hațeg, Marțian Negrea – parțial, Viilor, Porumbelelor, Muscelului, cartier Wewern, Piscului, Rodnei, Margaretelor, Ceahlău, precum și la blocurile cu 10 etaje de pe strada Govora.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!

ANUNȚ INIȚIAL: Compania Apa Târnavei Mari anunţă sistarea apei potabile astăzi, 06.11.2022 și până mâine la ora 16.00, pe strada Stadionului și toate străzile din zona cuprinsă între Podul Mare și ieșirea din Mediaș spre Dârlos, precum și în zona Greweln, pentru remedierea unei avarii la conducta de transport apă potabilă. De asemenea, în cartierul Gura Câmpului presiunea apei în rețea va fi redusă.
Vă mulțumim pentru înțelegere!