COMUNICAT DE PRESĂ: „Montarea contoarelor digitale de branșament din Mediaș, în cadrul lucrărilor de reabilitare și extindere a rețelelor de apă, se reia pe străzile din cartierul Moșnei, la punctele de consum în care lucrările nu s-au putut executa în cursul anului trecut”, 14.03.2024

Lucrările de montare a contoarelor digitale de branșament din Mediaș se reiau din 18 Martie, pe străzile din cartierul Moșnei, la punctele de consum în care lucrările nu s-au putut executa în cursul anului trecut.
Facem apel la clienții de la punctele de consum din cartierul Moșnei, acolo unde încă nu s-a efectuat înlocuirea contorului mecanic cu unul digital – cu transmitere la distanță a datelor, să coopereze cu reprezentanții antreprenorului care derulează lucrările, astfel încât aceștia să aibă acces la contorul de branșament.
Clienții vor primi informări punctuale în cutiile poștale de la adresa punctului de consum, pentru a lua legătura cu executanții lucrărilor și pentru a stabili de comun acord o întâlnire la punctul de consum în vederea înlocuirii / montării noului contor.
Vă rugăm ca, în termen de maxim 5 zile de la primirea informărilor, să contactați antreprenorul lucrărilor, Societatea GEIGER SRL, prin reprezentatul Ovidiu Goga, la nr. de tel: 0752 663 750, de luni până vineri între orele 08:00 – 18:00.   Vezi Comunicatul de presă