Comunicat de presă – „Lucrările la noua conductă de alimentare cu apă potabilă de pe strada Erou Bumbea – numerele impare de la 1 la 23, din Dumbrăveni, s-au finalizat”, 01.09.2023

Compania Apa Târnavei Mari informează clienții din orașul Dumbrăveni, de pe strada Erou Bumbea – numerele impare de la 1 la 23, că a finalizat lucrările la noua conductă de alimentare cu apă potabilă de pe stradă.

Actualmente, alimentarea cu apă a locatarilor menționați, se face printr-o conductă care traversează domeniul privat al acestora, respectiv, grădinile din spatele proprietăților.

În urma finalizării lucrărilor la noua rețea de distribuție a apei, compania Apa Târnavei Mari aduce la cunoștința utilizatorilor că începând cu data de 1 Octombrie 2023, vechea rețea de distribuție a apei situată pe domeniul privat, care alimentează proprietățile cu număr impar de la 1 la 23 de pe strada Erou Bumbea, va fi dezafectată și scoasă din uz.

Menționăm că societatea noastră a montat cămine de branșament la limita de proprietate a tuturor imobilelor de pe strada Erou Bumbea – , astfel încât invităm abonații de la nr. impare 1 – 23, să facă toate demersurile necesare pentru a se cupla la noua rețea.

Atragem atenția că odată cu dezafectarea vechii rețele, alimentarea cu apă din rețeaua publică a imobilelor de pe strada Erou Bumbea, numerele impare de la 1 la 23 se va face exclusiv prin intermediul noii rețele.
Vezi Comunicatul de presă