COMUNICAT DE PRESĂ: „Lucrările de reabilitare a rețelei de canalizare menajeră demarate în municipiul Mediaș se reiau pe Șoseaua Sibiului”, 27.02.2024

În aceste zile, pe Șoseaua Sibiului se reiau lucrările de reabilitare a rețelei de canalizare cuprinse în cadrul „Proiect regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunile Mediaș, Agnita și Dumbrăveni, județul Sibiu”.

Lucrările au fost sistate pe perioada sezonului rece și vor fi reluate cu executarea racordurilor de canalizare către străzile adiacente Șoselei Sibiului, din porțiunea situată între intersecția cu str. Episcop Ioan Bob și strada Rubinului. Ulterior, lucrările vor continua de la intersecția cu strada Rubinului până la intersecția cu strada Gării, respectiv, săparea de gropi de poziție prin procedeul tehnic de microtunelare, montarea conductei de canalizare și executarea racordurilor către străzile adiacente.

Lucrărilor derulate pe Șoseaua Sibiului sunt estimate a fi finalizate la începutul celui de-al doilea semestru al acestui an, inclusiv cu lucrări de reparație a infrastructurii rutiere.
Vezi Comunicatul de presă