Comunicat de presă – Lucrările de reabilitare a rețelei de apă și canalizare demarate în Cartierul Gura Câmpului din Mediaș continuă, conform programului de execuție, pe străzile Baznei și Păltiniș , 03.08.2023

Lucrările de reabilitare a rețelei de apă și canalizare demarate în Cartierul Gura Câmpului din Mediaș continuă, conform programului de execuție, pe străzile Baznei și Păltiniș, acolo unde vechile rețele de apă și canalizare vor fi înlocuite, după cum urmează:

Rețele de apă potabilă:

  • strada Baznei, pe o lungime de 1.530 ml, între strada Stadionului și strada Hula Veche, se înlocuiesc conductele din Fontă, cu o vechime de peste 60 de ani, cu conducte noi din Polietilenă înaltă densitate cu diametrele de 110 mm și 250 mm.
  • strada Păltiniș, pe o lungime de 337 ml, între strada Baznei și strada Tineretului, se înlocuiesc conductele din Azbociment, cu o vechime de peste 50 de ani, cu conducte noi din Polietilenă înaltă densitate cu diametrul de 160 mm.

    Rețele de canalizare menajeră:

  • strada Baznei, pe o lungime de 932 ml, între strada Stadionului și strada Hula Veche, se înlocuiesc conductele din Tuburi de Beton, cu o vechime de peste 60 de ani, cu conducte noi din Polipropilenă și PAFSIN cu diametrele de 250, 300 și 500 mm.
  • strada Păltiniș, pe o lungime de 227 ml, între strada Baznei și strada Tineretului, se înlocuiesc conductele din Tuburi de Beton, cu o vechime de peste 50 de ani, cu conducte noi din Polipropilenă cu diametrul de 300 mm. Vezi Comunicatul de presă