Comunicat de presă: „Lucrările de cuplare a abonaților de pe strada Horea din Dumbrăveni la noua rețea de apă s-au finalizat”, 06.07.2023

Compania Apa Târnavei Mari informează clienții din orașul Dumbrăveni, de pe strada Horea, că a finalizat lucrările de cuplare a abonaților la noua rețea publică de distribuție a apei potabile de pe stradă.

În urma lucrărilor de cuplare la noua rețea de distribuție a apei, compania Apa Târnavei Mari vă informează că începând cu data de 12 Iulie 2023 vechea rețea de distribuție a apei de pe strada Horea va fi dezafectată și scoasă din uz.

Menționăm că societatea noastră a montat cămine de branșament la limita de proprietate a tuturor imobilelor de pe strada Horea, astfel încât proprietarii care nu sunt cuplați la noua rețea de apă și doresc acest lucru, pot să ne contacteze telefonic, până luni, 10 Iulie, iar cuplarea se va face în mod gratuit. Persoana de contact este Ioan Deac – Șef Sucursala ATM Dumbrăveni – 0784 471 188 .

Proprietarii imobilelor care nu își exprimă dorința de a fi cuplați la noua rețea de apă până în data de 10.07.2023, vor suporta costurile cuplării în momentul solicitării.  Vezi Comunicatul de presă