Comunicat de presă – „Înlocuirea contoarelor de branșament din Mediaș cu contoare inteligente, în cadrul lucrărilor de reabilitare și extindere a rețelelor de apă, continuă în zona cartierelor de blocuri”, 30.08.2023

Lucrările de înlocuire a contoarelor de branșament din Mediaș cu contoare inteligente continuă în zona cartierelor de blocuri, acolo unde se vor înlocui contoarele generale de branșament.

Lucrările vor debuta în cartierul Gura Câmpului și ulterior în cartierele Gloria și Vitrometan. Operațiunea de înlocuire a contoarelor generale de branșament cu contoare inteligente se va face etapizat, în baza unui program de execuție, pe o perioadă mai lungă de timp, program stabilit de comun acord împreună cu antreprenorul, care va derula lucrările.

Pe parcursul derulării operațiunii de înlocuire contoare se vor face informări punctuale, la scările de bloc vizate de intervenții, astfel încât clienții să fie anunțați asupra lucrărilor ce vor viza zona lor de reședință sau zonele în care au diferite proprietăți / puncte de consum.

Antreprenorul acestor lucrări este S.C. GEIGER TRANSILVANIA S.R.L. , iar echipele care vor derula operațiunea vor avea un program de lucru de luni până sâmbătă, între orele 08.00 – 17.00.

Având în vedere că este vorba despre o operațiune care se va derula de multe ori pe  domeniul privat, facem precizarea că personalul antreprenorului se va legitima și va purta echipament de lucru cu însemnele firmei.

Totodată, subliniem faptul că schimbarea contorului nu implică niciun fel de costuri pentru clienți, operațiunea fiind suportată în totalitate de către operatorul regional S.C. Apa Târnavei Mari S.A., prin proiectul cu finanțare europeană derulat la nivel regional.

Clientul nu are niciun fel de obligație de plată. În cazul lucrărilor pe domeniul privat, facem apel la înțelegerea clienților, pe care îi rugăm să fie cooperanți și să ne acorde sprijin pe durata operațiunii.

Pentru a ne semnala diferite situații cu caracter deosebit, sau pentru a solicita informații, clarificări sau pentru a verifica prezența echipelor de lucru în teren, vă recomandăm să contactați Reprezentantul Antreprenorului, Ovidiu Goga la numărul de telefon 0752 663 750.
Vezi Comunicatul de presă