Remediere defect rețea apă, străzile Cuza Vodă, Ioan Slavici-parţial şi Herman Oberth, 01.12.2023

Remediere defect rețea apă, străzile Cuza Vodă, Ioan Slavici-parţial şi Herman Oberth, 01.12.2023

Compania Apa Târnavei Mari anunță sistarea apei potabile astăzi, 01.12.2023, până la ora 14.00, pe străzile Cuza Vodă, Ioan Slavici-parţial şi Herman Oberth până la intersecţia cu strada Episcop Ioan Bob, pentru remedierea unui defect pe rețeaua de apă, produs de firma care efectuează lucrări de investiţii în zonă.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

Remediere defect rețea apă, străzile Cuza Vodă, Ioan Slavici-parţial şi Herman Oberth, 30.11.2023

Compania Apa Târnavei Mari anunță sistarea apei potabile astăzi, 30.11.2023, până la ora 15.00, pe străzile Cuza Vodă, Ioan Slavici-parţial şi Herman Oberth până la intersecţia cu strada Episcop Ioan Bob, pentru remedierea unui defect pe rețeaua de apă, produs de firma care efectuează lucrări de investiţii în zonă.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

Remediere defect rețea apă, străzile Cardinal Iuliu Hosuu şi Mihai Viteazu, 30.11.2023

Compania Apa Târnavei Mari anunță sistarea apei potabile astăzi, 30.11.2023, între orele 14:00-16.00, pe strada Cardinal Iuliu Hosuu şi pe strada Mihai Viteazu, porțiunea cuprinsă între intersecțiile cu străzile Carrdinal Iuliu Hossu și Petru Rareş, pentru remedierea unui defect pe rețeaua de apă, produs de firma care efectuează lucrări de investiţii în zonă.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

Cuplare rețea apă, strada Cuza Vodă, 30.11.2023

Compania Apa Târnavei Mari – Sucursala Dumbrăveni anunță sistarea apei potabile, astăzi 30.11.2023, între orele 12:00-16.00, pe strada Vămii şi pe strada Cuza Vodă, de la intersecţia cu strada Octavian Goga până la ieşirea spre Hoghilag, pentru cuplarea rețelei de apă nou realizată pe strada Cuza Vodă
Vă mulțumim pentru înțelegere!

COMUNICAT DE PRESĂ: „Lucrările de reabilitare a rețelei de apă și canalizare demarate în Mediaș continuă, conform programului de execuție, pe străzile Azilului și Gheorghe Doja, din zona centrală”, 29.11.2023

Lucrările de reabilitare a rețelei de apă și canalizare demarate în Mediaș continuă, conform programului de execuție, pe străzile Azilului și Gheorghe Doja, din zona centrală, acolo unde vechile rețele de apă și canalizare vor fi înlocuite, după cum urmează:
Rețele de apă potabilă:
– strada Azilului, pe o lungime de 59 ml, între strada Johannes Honterus și strada Mihai Viteazu, se înlocuiesc conductele vechi, cu conducte noi din Polietilenă înaltă densitate cu diametrul de 110 mm.
– strada Gheorghe Doja, pe o lungime de 282 ml, între strada Petru Rareș și strada Azilului, se înlocuiesc conductele vechi, cu conducte noi din Polietilenă înaltă densitate cu diametrul de 110 mm.

Rețele de canalizare menajeră:
– strada Azilului, pe o lungime de 80 ml, între strada Johannes Honterus și strada Mihai Viteazu, se înlocuiesc conductele din Tuburi de Beton cu o vechime de peste 50 de ani, cu conducte noi din Polipropilenă cu diametrul de 300 mm.
– strada Gheorghe Doja, pe o lungime de 272 ml, între strada Petru Rareș și strada Azilului, se înlocuiesc conductele din Tuburi de Beton cu o vechime de peste 50 de ani, cu conducte noi din Polipropilenă cu diametrul de 300 mm. Vezi Comunicatul de presă

În atenția clienților ATM – program 30 Noiembrie – 1 Decembrie

ÎN ATENȚIA CLIENȚILOR ATM!
Compania Apa Târnavei Mari vă informează că în zilele de 30 Noiembrie și 1 Decembrie 2023 serviciile Relații Clienți și casieriile operatorului din municipiul Mediaş, oraşele Agnita şi Dumbrăveni sunt închise. În ziua de 30 Noiembrie nu se vor prelua telefonic transmiteri de index.

Clienții aflați în perioada de transmitere a indexului pot folosi:
– Contul de client;
– adresele de e-mail: relatii.clienti@apatarnavei.ro sau transmitere.index@apatarnavei.ro (pentru zona Mediaș)
– adresa de e-mail: dumbraveni@apatarnavei.ro (pentru zona Dumbrăveni)
– adresa de e-mail: agnita@apatarnavei.ro (pentru zona Agnita).
Puteţi achita contravaloarea serviciilor de apă-canal în conturile operatorului indicate pe facturi, online prin intermediul Contului de client de pe site-ul www.apatarnavei.ro, prin intermediul diferitelor aplicații pentru smartphone, sau la terminalele de tip Paypoint. Pentru urgenţe, apelaţi Dispeceratul Central din Mediaş la tel. 0269/845 919 (tasta 1 atunci când vi se indică).

Vă mulţumim pentru înţelegere!

Remediere defect rețea apă, strada Tudor Vladimirescu, 29.11.2023

Compania Apa Târnavei Mari – Sucursala Dumbrăveni anunță sistarea apei potabile, astăzi 29.11.2023, între orele 9:00-12.00, pe străzile Tudor Vladimirescu -parțial, Aurel Țifrea, Aurel Vlaicu și Ernei, pentru remedierea unui defect pe rețeaua de apă, pe strada Tudor Vladimirescu.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

Remediere defect rețea apă, străzile Luceafărului și Colinei, 28.11.2023

Compania Apa Târnavei Mari anunță sistarea apei potabile astăzi, 28.11.2023, până la ora 11.00, pe străzile Luceafărului și Colinei, de la intersecția cu strada Dealului până la intersecția cu strada Șipoțele, pentru remedierea unui defect pe rețeaua de apă, produs de firma care montează contoare digitale.
Vă mulțumim pentru înțelegere!